Wij zijn Serdar, Mehmet en Atilla. Cinematographers en bruiloftsfotografen uit Nederland. We maken authentieke, natuurlijke én emotionele trouwfoto’s en -video’s voor bruiloften. Waar wij jaren geleden van droomden en waarbij we ooit begonnen als hobbyisten maken we vandaag de dag niet louter onze dromen, maar vooral uw dromen waar.

Als storyteller en vriend vertellen we graag het verhaal van uw bruiloft. In plaats van geforceerd poseren, houden we ervan pure momenten vast te leggen terwijl deze zich voordoen. We laten ons graag inspireren door jullie persoonlijkheden (als echtpaar) om van uw bruiloft een uniek verhaal te maken en dit op beeld vast te leggen. Dit laatste omdat elk verhaal, elk bruidspaar én elke bruiloft uniek en bijzonder is. Om aan het voorgaande recht te doen, ontvangt u van ons een openhartige trouwreportage mét authentieke foto’s en een emotionele film: alles geheel naar uw wensen gepersonaliseerd.

Wat onze stijl typeert is zuiverheid. Dit brengen wij dan ook het liefst tot uiting in bijzondere contexten. U kunt hierbij denken aan een stedelijke bruiloft, een boerderij, een verlaten fabriek, een Boheemse bruiloft én alles waar een vrije geest bij komt kijken.

Bent u op zoek naar een foto- en videograaf die meer is dan louter een vakman, namelijk een belangrijke partner van uw bruiloft en zelfs iemand die aanvoelt als vriend of familie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Verder geven wij u graag tips én advies omtrent uw bruiloft.

Copyright © 1980- All Rights Reserved. Cinematographer | Storyteller

× Chat met ons?